sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Who is Who

Redactorul Şef Radio Iaşi este menţionat în Enciclopedia Personalităţilor din România (Enciclopedia biografică a femeilor şi bărbaţilor cu carieră de succes din România, ediţia a VI-a, 2011).
*
Operele din seria Hübners Who is Who sunt, de trei decenii, o bază pentru lucrări publicistice, economice şi ştiinţifice, o sursă de informaţii pentru factori de decizie din politică, economie etc.
Dacă un mediu rezistă pe o perioadă atât de lungă şi se dezvoltă permanent, succesul se explică foarte uşor. Astfel şi utilitatea de care beneficiază oamenii importanţi: în niciun loc nu se găseşte o cantitate mai mare de biografii, al căror „background” este constituit exclusiv din informaţii actuale şi obiective, ca în enciclopediile din seria Hübners Who is Who. Informaţiile obiective despre personalităţi, într-o epocă a globalizării, au devenit indispensabile în aproape toate domeniile vieţii. Ele uşurează stabilirea de contacte între oameni şi reprezintă mijloace esenţiale pentru contacte personale şi profesionale. În definitiv, în spatele fiecărei companii şi a fiecărei instituţii/organizaţii se află, în primul rând, omul-factorul de decizie. Utilizarea informaţiei corecte, la momentul potrivit, creează avantajul de comunicare esenţial.
Dacă Enciclopediile seriei Hübners Who is Who reprezintă o referinţă de încredere pentru activitatea publicistică şi ştiinţifică, datorită intensificării relaţiilor, politice, economice internaţionale, creşte şi interesul la nivel internaţional asupra personalităţilor din toate domeniile vieţii publice. Aceste enciclopedii ale personalităţilor, care cuprind biografii scurte actuale şi informaţii de bază, au devenit mijloace ajutătoare indispensabile pentru realizarea de legături personale şi contacte profesionale. Enciclopedia vitală pentru jurnalişti şi oameni de ştiinţă este, de asemenea, o sursă de informaţii valoroasă pentru factorii de decizie din politică şi ştiinţă, intrând (deja) în dotarea de bază a oricărui birou; ea permite o cercetare genealogică orientată, oferă generaţiilor următoare o privire în viaţa privată/profesională a predecesorilor.

                                                                                                                      
 
                                                                                                                         Sursa: Radio Iasi               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu